Μπαράζ επιθέσεων ετοίμαζαν Ξηρός και Πυρήνες: Ο Κορυδαλλός μόνο η αρχή – Ολα τα νέα στοιχεία - iefimerida.gr

Μπαράζ επιθέσεων ετοίμαζαν Ξηρός και Πυρήνες: Ο Κορυδαλλός μόνο η αρχή – Ολα τα νέα στοιχεία

SOOC/ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού που σχεδίαζε ο συλληφθείς Χριστόδουλος Ξηρός θα ήταν μόνο η αρχή, όπως προκύπτει από την πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και τα όσα βρέθηκαν στη δεύτερη γιάφκα στο Λουτράκι.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική βρίσκεται για πρώτη φορά μπροστά σε ένα πραγματικό εργαστήρι κατασκευής βομβών, όπως χαρακτηρίζεται το σπίτι στο Λουτράκι.

Κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών εντόπισε στο νέο κρησφύγετο τουλάχιστον 20 τάπερ με εκρηκτική ύλη, δύο σακιά με νιτρική αμμωνία, μικρά μπουκάλια με άγνωστο υλικό και αρκετά καλώδια.

Με βάση τα παραπάνω οι Αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι το χτύπημα στον Κορυδαλλό για να αποδράσουν τα μέλη των «Πυρήνων» θα ήταν μόνο η αρχή και θα ακολουθούσε μπαράζ επιθέσεων.

Πιθανοί στόχοι ήταν κι άλλα σωφρονιστικά καταστήματα, ενώ, ήδη οι συμμετέχοντες στις έρευνες ψάχνουν και τρίτο ίσως και τέταρτο κρυσφήγετο όπου μπορεί να βρεθούν εκρηκτικά και όπλα.

Το σχέδιο της ομάδας Ξηρού ήταν η απόδραση των μελών των Πυρήνων από τον Κορυδαλλό, ο οποίοι, ωστόσο, δεν θα εξαφανίζονταν στη συνέχεια, αλλά θα συμμετείχαν ενεργά σε συνεχόμενα βομβιστικά χτυπήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ