Τι άλλο θα κάνει η Λίντσεϊ Λόχαν -Η προκλητική φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter - iefimerida.gr

Τι άλλο θα κάνει η Λίντσεϊ Λόχαν -Η προκλητική φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν αντέχει χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της η Λίντσεϊ Λόχαν. Και κυρίως, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να προκαλέσει, ακόμη και όταν έχει προβλήματα, όπως τώρα.

Τι άλλο θα κάνει η Λίντσεϊ Λόχαν -Η προκλητική φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter  | iefimerida.gr 0

Η 28χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Twitter μία ακόμη φωτογραφία που σκανδάλισε το διαδίκτυο. Σε αυτή κάθεται στα τέσσερα στο κρεβάτι, ενώ κοιτάζει προκλητικά το φωτογραφικό φακό. Λίγη ώρα αργότερα βέβαια μάλλον άλλαξε γνώμη, αφού διέγραψε τη φωτογραφία της.

Το στιγμιότυπο εκτιμάται ότι είναι από τις διακοπές που έκανε πρόσφατα στη Γαλλική Πολυνησία. Επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη, η Λόχαν διαπίστωσε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό Chikungunya, που μεταδίδεται με τσίμπημα κουνουπιού. Ο ιός προκαλεί πυρετό, πόνους στις κλειδώσεις, κόπωση, εξάνθημα και δεν έχει θεραπεία, ενώ τα συμπτώματα μπορούν να κρατήσουν μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ