Ενα γραμματοκιβώτιο γεμάτο επιστολές, γράμματα και προσευχές στην μέση του πουθενά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα γραμματοκιβώτιο γεμάτο επιστολές, γράμματα και προσευχές στην μέση του πουθενά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Το Bird Island είναι μια παραλία παρθένα και απομακρυσμένη, στο νότιο-δυτικό άκρο της Βόρειας Καρολίνας, στην Αμερική. Σε αυτήν την απέραντη παραλία των 1300 στρεμμάτων, στην μέση του πουθενά, βρίσκεται ένα γραμματοκιβώτιο γεμάτο με επιστολές, προσωπικές ιστορίες, προσευχές που άφησαν πίσω τους χιλιάδες ανώνυμοι ταξιδιώτες.

Ενα γραμματοκιβώτιο γεμάτο επιστολές, γράμματα και προσευχές στην μέση του πουθενά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πάνω του είναι χαραγμένες οι λέξεις «Αδελφή ψυχή». Χιλιάδες τουρίστες από όλον τον κόσμο επισκέπτονται την παραλία του Bird Island, για να αφήσουν ένα μήνυμα, ένα γράμμα, ένα ποίημα ή έναν στίχο στο γραμματοκιβώτιο, αφού πρώτα διανύσουν 1,5 μίλι.

Ενα γραμματοκιβώτιο γεμάτο επιστολές, γράμματα και προσευχές στην μέση του πουθενά [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Το γραμματοκιβώτιο είχε εγκατασταθεί από τον Frank Nesmith και πρώην φίλη του σε αυτή την απομακρυσμένη τοποθεσία πριν από 35 χρόνια. Άφησαν ένα σημειωματάριο στο εσωτερικό, ελπίζοντας πως οι άνθρωποι θα άφηναν κάποιο μήνυμα. Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έβρισκα τόση ανταπόκριση.

Ενα γραμματοκιβώτιο γεμάτο επιστολές, γράμματα και προσευχές στην μέση του πουθενά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα περισσότερα από τα μηνύματα που άφησαν πίσω τους οι ταξιδιώτες είναι για την αγάπη, την οικογένεια και την ελπίδα: «Αγαπητή «Αδελφή ψυχή». Τι όμορφο πρωινό! Είμαι τόσο ευγνώμων για την ζωή μου».

Ενα γραμματοκιβώτιο γεμάτο επιστολές, γράμματα και προσευχές στην μέση του πουθενά [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Αλλοι πάλι μοιράζονται τη θλίψη τους: « Αφιερωμένο στην αγαπημένη, γλυκιά και όμορφη γυναίκα μου. Ο Θεός σε πήρε στον παράδεισο. Σε σκέφτομαι κάθε στιγμή. Μου λείπεις όλο και περισσότερο».

Ενα γραμματοκιβώτιο γεμάτο επιστολές, γράμματα και προσευχές στην μέση του πουθενά [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Μερικοί μοιράζονται τα βαθύτερα μυστικά τους: «Αγαπητή «Αδελφή ψυχή», ήμουν έτοιμη να επισκεφτώ τον πατέρα μου, ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένειά μου πριν από 50 χρόνια. Εμαθα που ζει τώρα, οδήγησα μέχρι το σπίτι του, αλλά δεν μπορούσα να βγω έξω από το αυτοκίνητο για να τον δω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ