Γνωστός Αγγλος ηθοποιός θα παντρευτεί τον κατά 30 χρόνια νεότερο σύντροφό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Γνωστός Αγγλος ηθοποιός θα παντρευτεί τον κατά 30 χρόνια νεότερο σύντροφό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός Αγγλος ηθοποιός Στίβεν Φράι αισθάνεται πολύ χαρούμενος με τον επικείμενο γάμο του με τον νεαρό Ελιοτ Σπένσερ που είναι μόλις 27 ετών.

Ο Στίβεν Φράι είχε διανύσει μια δύσκολη περίοδο στην ζωή του και είχε μάλιστα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας μια μεγάλη δόση χαπιών και αλκοόλ. Ο γνωστός ηθοποιός αναγεννήθηκε μέσα από την σχέση του με τον νεαρό κωμικό που τον βοήθησε να ξεφύγει από την κατάθλιψη που του δημιουργούσε η φήμη και η μοναξιά.

Ο Φράι ήθελε να μείνει μυστικός ο γάμος αλλά τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν ότι είχε καταθέσει τα χαρτιά για τον γάμο του με τον νεαρό Σπένσερ στην περιοχή του Νόρφολκ από όπου κατάγεται. Ο ηθοποιός με ανάρτηση του στο Twitter δηλώνει ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και νιώθει απελευθερωμένος , παρά το γεγονός ότι ήθελε να κρατήσει τον γάμο μυστικό και ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές του για τις ευχές τους.

Ο γάμος έχει και την ευλογία των γονιών του νεαρού Ελλιοτ που δηλώνουν ότι πετάνε στα σύννεφα με τον επικείμενο γάμο ενώ και στενός φίλος του Φράι δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ότι μετά στην σχέση του με τον Ελιοτ, ο Στίβεν ξαναβρήκε την δίψα για ζωή .

Γνωστός Αγγλος ηθοποιός θα παντρευτεί τον κατά 30 χρόνια νεότερο σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το ζευγάρι με την φίλη τους Εμμα Τόμσον

Γνωστός Αγγλος ηθοποιός θα παντρευτεί τον κατά 30 χρόνια νεότερο σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γνωστός Αγγλος ηθοποιός θα παντρευτεί τον κατά 30 χρόνια νεότερο σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στίβεν Φράι Ηθοποιός γάμος εραστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ