Ταξιτζής της Uber πέταξε έξω από το ταξί του γκέι ζευγάρι επειδή φιλιόταν [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ταξιτζής της Uber πέταξε έξω από το ταξί του γκέι ζευγάρι επειδή φιλιόταν [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κόρεϊ Γουάτς και ο Τζόρνταν Σλόατ, ένα ζευγάρι Λονδρέζων, προέβησαν σε μια καταγγελία στο ITV News η οποία προκάλεσε σάλο στη Βρετανία.

Οι δύο άνδρες κατήγγειλαν πως το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ένας οδηγός ταξί της Uber σταμάτησε ξαφνικά στην άκρη του δρόμου και τους πέταξε έξω από το όχημα επειδή αντάλλασσαν φιλιά. «Καθόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλο και φιλιόμασταν και αγκαλιαζόμασταν, όταν έπειτα από ένα ή δύο λεπτά αφότου μας πήρε, έκανε στην άκρη και μας είπε να βγούμε έξω», είπε ο Σλόατ. Όταν τον ρώτησαν γιατί τους πετά έξω από το ταξί, εκείνος φέρεται να απάντησε: «Παίρνω κούρσα με γκέι, αλλά κανονικά δεν κάνουν αυτά τα πράγματα».

Από την πλευρά του, ο 23χρονος Κόρεϊ Γουάτς κατηγόρησε τον αυτοκινητιστή για «αηδιαστική ομοφοβία».

Ταξιτζής της Uber πέταξε έξω από το ταξί του γκέι ζευγάρι επειδή φιλιόταν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Και σαν μην έφτανε αυτό, παρόλο που ο οδηγός δεν τους πήγε στον προορισμό τους, τους χρέωσε για όση ώρα «τον απασχόλησαν». Ωστόσο, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η εταιρεία επέστρεψε στη συνέχεια το ποσό αυτό.

Ενας εκπρόσωπος της Uber δήλωσε στο ITV News για το περιστατικό: «Η Uber δεν ανέχεται κανένα είδος διάκρισης είτε από συνεργάτη μας οδηγούς είτε προς συνεργάτες μας οδηγούς. Από τη στιγμή που μάθαμε για αυτό το απαράδεκτο περιστατικό, επικοινωνήσαμε με τους επιβάτες για να εκφράσουμε την ειλικρινή μας συγνώμη και να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες. Ο συγκεκριμένος οδηγός έχει αποκλειστεί από την πλατφόρμα της Uber».

Ταξιτζής της Uber πέταξε έξω από το ταξί του γκέι ζευγάρι επειδή φιλιόταν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ