To iefimerida.gr έσπασε το φράγμα των 2 εκατ. μοναδικών επισκεπτών το μήνα - iefimerida.gr

To iefimerida.gr έσπασε το φράγμα των 2 εκατ. μοναδικών επισκεπτών το μήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη έναν μήνα το iefimerida.gr συνέχισε να αυξάνει κατακόρυφα την επισκεψιμότητά του, «σπάζοντας» κάθε προηγούμενο ρεκόρ, καθώς τον Δεκέμβριο δέχτηκε 6.880.200 επισκέψεις από 2.213.937 μοναδικούς επισκέπτες που έκαναν 23.831.803 προβολές σελίδων, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Google Analytics.

Θεωρούμε ότι η αυτή η επιτυχία είναι επιβεβαίωση των προσπαθειών μας να παρέχουμε συνεχή και ανεξάρτητη ενημέρωση με μοντέρνο τρόπο. Οι αριθμοί δείχνουν ότι, παρά τα όποια αρχικά μικροπροβλήματα, οι αναγνώστες αγάπησαν τη νέα εμφάνιση του iefimerida.gr (που βγήκε στον αέρα τις 9 Νοεμβρίου 2014). Όλο και περισσότεροι μας προτιμούν για να ενημερώνονται καθημερινά για ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, καθώς υπήρξε αύξηση 20% στους επανερχόμενους επισκέπτες σε σχέση με τον Νοέμβριο.

Παράλληλα, και το νέο responsive layout (που βγήκε live στα μέσα Δεκεμβρίου) κρίνεται πετυχημένο, αφού είχαμε αύξηση 35% στους mobile χρήστες και 26% στους χρήστες από tablets σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Η ραγδαία άνοδος της επισκεψιμότητας συνεχίζεται και τον Ιανουάριο, με πάνω από 600.000 μοναδικούς επισκέπτες τις πρώτες 5 ημέρες!

Φυσικά, η συντακτική και τεχνική ομάδα του iefimerida.gr δεν επαναπαύεται στην επιτυχία αυτή. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούμε και πρέπει να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε. Μελετάμε καθημερινά τα δεκάδες emails και σχόλιά σας και προσπαθούμε -στο μέτρο του εφικτού- να ανταποκριθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση. Μείνετε μαζί μας.


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

To iefimerida.gr έσπασε το φράγμα των 2 εκατ. μοναδικών επισκεπτών το μήνα | iefimerida.gr 0

Πηγή: Google Analytics

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ