Προέκυψε θέμα Μέσι-Μπαρτσελόνα μετά την ήττα - Πιο πιθανή από ποτέ η αποχώρηση του Αργεντινού - iefimerida.gr

Προέκυψε θέμα Μέσι-Μπαρτσελόνα μετά την ήττα - Πιο πιθανή από ποτέ η αποχώρηση του Αργεντινού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο πιθανή από ποτέ φαντάζει η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Οι σχέσεις του Αργεντινού σταρ βρίσκονται σε πολύ κακό επίπεδο με τον τεχνικό της ομάδας Λουίς Ενρίκε ενώ το γεγονός ότι ακολουθήσε στο instagram το λογαριασμό της Τσέλσι, φούντωσε τις φήμες περί μετακόμισής του στην Τσέλσι.

Ο Μέσι δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στη Σοσιεδάδ, στην ήττα της Μπαρτσελόνα με σκορ 1-0. Ο «αυταρχισμός» του Ενρίκε σε συνδυασμό ότι σε αρκετά ματς προτιμά να ξεκουράζει τον Μέσι, κάνοντάς τον ακόμη και αλλαγή, έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό του Αργεντινού, για τον οποίο μάλιστα κάλεσαν έκτακτη σύσκεψη, οι τρεις αρχηγοί της ομάδας.

Όπως μετέδωσε ο Τύπος της Καταλονίας, στη διοίκηση δυσκολεύονται να χειριστούν το συγκεκριμένο θέμα αν και έχει τεθεί θέμα απομάκρυνσης του τεχνικού από κάποια μέλη της. Όλα αυτά, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες περί πρότασης του Ρομάν Αμπράμοβιτς για αγορά του Μέσι ενώ παραμονεύει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι Λουίς Ενρίκε Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ