Τέλος στην περιπέτεια -Αφησαν ελεύθερο τον Πατρινό που είχε συλληφθεί για οφειλή 100 ευρώ - iefimerida.gr

Τέλος στην περιπέτεια -Αφησαν ελεύθερο τον Πατρινό που είχε συλληφθεί για οφειλή 100 ευρώ

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τη διάσταση που πήρε η απίστευτη υπόθεση του άστεγου, που απειλούνταν με κράτηση δύο ημερών εξαιτίας οφειλής 100 ευρώ, ο άνδρας στην Πάτρα αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

Ο 44χρονος είχε συλληφθεί γιατί σύμφωνα με την αστυνομίσα εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για επαιτεία, με ποινή κράτησης πέντε ημερών και χρηματική ποινή 100 ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του δημοσίου κατηγόρου Πατρών, ο οποίος αναβάλει την εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης είχε παρέμβει, προκειμένου να πληρωθεί η χρηματική ποινή και να αφεθεί ελεύθερος ο άνδρας, αλλά από την αστυνομία του απάντησαν ότι αυτό δεν ήταν δυνατό να συμβεί καθώς δεν υπήρχε Δημόσιο Ταμείο ανοιχτό προκειμένου να πληρωθεί το παράβολο. Κάτι που σήμαινε, ότι ο 44χρονος θα έμενε υπό κράτηση έως την Τετάρτη, καθώς αύριο, Τρίτη, είναι αργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Πάτρα χρηματική ποινή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ