Το ντέρμπι στα Πηγάδια δεν είχε νικητή – Ξάνθη και Πανθρακικός στο 0-0 - iefimerida.gr

Το ντέρμπι στα Πηγάδια δεν είχε νικητή – Ξάνθη και Πανθρακικός στο 0-0

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Ξάνθης μέσα στα Πηγάδια, καθώς ο Πανθρακικός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο ματς που έκλεισε την 17η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε τα ηνία του παιχνιδιού στην μεγαλύτερη διάρκειά του και εκμεταλλεύτηκε τα μέτρα που άφησαν στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Κομοτηνής –δεν έκανε ούτε τελική στο πρώτο ημίχρονο- έριξε το βάρος στην άμυνα κι εν τέλει δικαιώθηκε αφού κατάφερε να κρατήσει μέχρι το φινάλε έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά της για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Κλέιτον (67’ Ρούντι), Φλίσκας (79' Ομπόντο), Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης

Πανθρακικός (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Τζάνης (86’ Ζδράβος-Ρίζος), Ντιγκινί, Σερφά (4’ Χασομέρης), Εμπόου, Τσουμάνης, Ρομέου, Λαδάκης, Ποτουρίδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξάνθη Πανθρακικός Super League πηγάδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ