Γιατί αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για ταξίδια -Ποιοι προορισμοί είναι οι καλύτερες ευκαιρίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για ταξίδια -Ποιοι προορισμοί είναι οι καλύτερες ευκαιρίες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιορτές πέρασαν, όχι όμως και η εποχή για διακοπές. Αντιθέτως, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για ένα ταξίδι, καθώς αυτή την εποχή μπορεί να βρει κανείς τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του χειμώνα.

Αιτία είναι το γεγονός ότι ο Ιανουάριος θεωρείται «νεκρή» περίοδος, μετά από τις γιορτές. Μάλιστα, σύμφωνα με το TripAdvisor, οι ταξιδιώτες αυτής της εποχής δαπανούν ακόμη και κατά 25% λιγότερα χρήματα. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος προορισμός; Το yahoo.com προτείνει πέντε μέρη του κόσμου που τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να τα επισκεφθεί κανείς.

Γιατί αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για ταξίδια -Ποιοι προορισμοί είναι οι καλύτερες ευκαιρίες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Καραϊβική

Γιατί τώρα: Είναι η «νεκρή» περίοδος μετά από τις διακοπές και πριν την αύξηση των επισκεπτών που σημειώνεται πάντα το Φεβρουάριο.

Γιατί αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για ταξίδια -Ποιοι προορισμοί είναι οι καλύτερες ευκαιρίες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ιταλία, σκι στους Δολομίτες

Γιατί τώρα: Με το ευρώ να πέφτει και τα αεροπορικά εισιτήρια σε χαμηλά επίπεδα, είναι η καλύτερη εποχή για αυτό το ταξίδι. Επίσης, στην Ιταλία γενικότερα πέφτουν οι τιμές τον Ιανουάριο.

Γιατί αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για ταξίδια -Ποιοι προορισμοί είναι οι καλύτερες ευκαιρίες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Νησιά Γκαλαπάγκος

Γιατί τώρα: Υπάρχει ένα μικρό «παράθυρο» μετά τις γιορτές που τα κρουαζιερόπλοια «αδειάζουν» για λίγο, παρότι είναι καλοκαίρι σε αυτή την περιοχή. Αυτό σημαίνει καλύτερες τιμές για όσους το αποφασίσουν.

Γιατί αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για ταξίδια -Ποιοι προορισμοί είναι οι καλύτερες ευκαιρίες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μπουτάν

Γιατί τώρα: Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι «νεκρή» περίοδο για αυτή τη χώρα. Κατά συνέπεια, τώρα το Μπουτάν είναι φθηνότερο και επίσης δεν είναι πλημμυρισμένο από τουρίστες.

Νότιες χώρες της Αφρικής
Γιατί τώρα: Ο τουρισμός στην Αφρική έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα εξαιτίας του ιού Εμπολα, αλλά τόσο η Ζιμπάμπουε όσο και η Μποτσουάνα- υπέροχοι προορισμοί για σαφάρι[ είναι μακριά από την περιοχή που ξέσπασε ο ιός.

Γιατί αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για ταξίδια -Ποιοι προορισμοί είναι οι καλύτερες ευκαιρίες [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πουκέ, Ταϊλάνδη

Γιατί τώρα: Πάντα ο Ιανουάριος είναι καλή εποχή για να βρεθεί κανείς εκεί, αλλά ειδικά φέτος εκατοντάδες Ρώσοι τουρίστες ακύρωσαν τα πλάνα τους να ταξιδέψουν στα Πουκέ, οπότε υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για φθηνά δωμάτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ