Τέλος Θουμπιθαρέτα και Πουγιόλ από την Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Τέλος Θουμπιθαρέτα και Πουγιόλ από την Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε διαδικασία μεγάλων αλλαγών και μετά τα όσα έχουν γίνει ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Λουίς Ενρίκε, ανακοινώθηκε η αποχώρηση δύο ανθρώπων της.

Ο Αντονι Θουμπιθαρέτα έλυσε το συμβόλαιο του με την Μπάρτσα, όπου ήταν τεχνικός διευθυντής, ενώ παραιτήθηκε και ο συνεργάτης του Κάρλες Πουγιόλ που είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο πριν λίγους μήνες.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Πουγιόλ:

«Με αυτήν τη δήλωση ανακοινώνω πως αποφάσισα να τερματίσω τη συνεργασία μου με την Μπαρτσελόνα.

Αυτοί οι τρεις και κάτι παραπάνω μήνες μου έδωσαν την ευκαιρία να δω την άλλη πλευρά του συλλόγου. Έμαθα πολλά, είμαι ευγνώμων και τώρα θα ήθελα να βιώσω άλλα πράγματα, από διαφορετικές οπτικές γωνίες και από άλλα μέρη. Θέλω να αναπτυχθώ τόσο προσωπικά όσο κι επαγγλεματικά έτσι ώστε, στο μέλλον, να επιστρέψω εδώ, στο σπίτι, και να σας επιστρέψω ό,τι μου δώαστε όλα αυά τα αξέχαστα χρόνια.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων στους συνεργάτες, τους προπονητές, τον πρόεδρο για τη βοήθειά τους στην μετάβασή αυτή, η οποία δεν είναι εύκολη για εμένα.
Και πάνω από όλα, στους οπαδούς , με τους οποίους ήμουν πολύ δεμένος ως παίκτης και από τη στιγμή που αποσύρθηκα μέχρι και τώρα, εκείνο το δέσιμο έχει μεγαλώσει.

Θα ήθελα να πω σε όλους αντίο φορώντας τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια αλλά η ζωή δεν είναι πάντα όπως τη θες. Ήμουν και είμαι πολύ τυχερός που ένιωσα τόση αγάπη, οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ και να ξέρετε πάντα πως θα είστε στην καρδιά μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ