Συνέλαβαν Πατρινό επειδή χρωστούσε 50 ευρώ στην εφορία -Θα μείνει στο κρατητήριο ως την Τετάρτη - iefimerida.gr

Συνέλαβαν Πατρινό επειδή χρωστούσε 50 ευρώ στην εφορία -Θα μείνει στο κρατητήριο ως την Τετάρτη

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία απίστευτη περιπέτεια μπήκε ένας Πατρινός, εξαιτίας της... τρομακτικής οφειλής των 50 ευρώ προς την εφορία, εξαιτίας της οποίας θα αναγκαστεί να μείνει στο κρατητήριο για δύο ημέρες!

Ο άνδρας συνελήφθη εξαιτίας αυτού του ανεξόφλητου χρέους και παρά την πρωτοβουλία του δημάρχου της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη, για να λυθεί το ζήτημα, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Συνεργάτης του επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση, αλλά από εκεί του απάντησαν ότι η κράτηση δεν μπορεί να τερματιστεί, ακόμη κι αν καταβάλλονταν τα 50 ευρώ, επειδή εκείνη την ώρα δεν υπήρχε Δημόσιο Ταμείο ανοιχτό, προκειμένου να πληρωθεί το παράβολο, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος.

Κάτι που σημαίνει πως επειδή ούτε αύριο θα είναι δυνατό κάτι τέτοιο, καθώς είναι η αρχία των Θεοφανίων, ο Πατρινός θα μείνει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις οφειλή εφορία κράτηση Πάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ