Δύσκολες στιγμές για τον Αρη Καβατζίκη -Πέθανε ξαφνικά ο αδελφός του σε ηλικία 47 ετών - iefimerida.gr

Δύσκολες στιγμές για τον Αρη Καβατζίκη -Πέθανε ξαφνικά ο αδελφός του σε ηλικία 47 ετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες στιγμές περνάει ο δημοσιογράφος που συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Αρης Καβατζίκης, καθώς τη νύχτα του Σαββάτου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο αδελφός του σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος πολυαγαπημένος αδερφός του Αρη Καβατζίκη έπεσε να κοιμηθεί το Σάββατο και δεν ξύπνησε ποτέ, καθώς πέθανε στον ύπνο του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 47χρονου δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ στη σορό του αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στο πλάι της οικογένειάς του που θρηνεί τον άδικο χαμό του 47χρονου, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο θλιβερό περιστατικό λέγοντας τα εξής: «Γενικά δεν μας έχει πάει πολύ καλά η χρονιά εδώ στο "Πρωινό", να είμαστε ειλικρινείς. Έχασε τον μπαμπά του ο Θέμης, τώρα έχασε τον αδερφό του ο Άρης Καβατζίκης, νεότατος 47 χρονών. Τι να κάνουμε; Προχωράμε...», είπε ο Γιώργος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ