Οι οχτώ δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι οχτώ δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]

EUROKINISSI/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατάρτιση των ψηφοδελτίων από το επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης -με την Κεντρική Επιτροπή να παίρνει αύριο, Σάββατο, κρίσιμες αποφάσεις- ενώ η σύνθεσή τους θα είναι κατά περίπου 70% με στελέχη του κόμματος και 30% συνεργαζόμενους.

Οι διαθεσιμότητες που καταφθάνουν στην Κουμουνδούρου είναι πολλές και, όπως ήταν αναμενόμενο, έντονο καταγράφεται το ενδιαφέρον του δημοσιογραφικού κόσμου, με τις συζητήσεις για το ποιοι θα τελικά είναι υποψήφιοι να απασχολούν τα πηγαδάκια.

Οι οχτώ δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

1. Νίκος Φίλης

Στην Α’ Αθήνας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Νίκος Φίλης. Ακάματος δημοσιογράφος, κρατάει εδώ και χρόνια σταθερά το τιμόνι της εφημερίδας σε ρότα αριστερή και προοδευτική, «σε καιρούς ζοφερούς – και ζόρικους», όπως θυμίζουν στο iefimerida.gr οι σύντροφοί του.

Οι οχτώ δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

2. Νίκος Ξυδάκης

Για τη Β’ Αθήνας οδεύει ο αρθρογράφος της «Καθημερινής» Νίκος Ξυδάκης. Με καταγωγή από τη Μύκονο, το2000 ήταν υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων συνεργαζόμενος με το ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού της Αριστεράς, ενώ κατέβηκε και στην κούρσα των ευρωεκλογών το Μάιο του 2014.

Οι οχτώ δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

3. Αννέτα Καββαδία

Την εκλογική μάχη στη Β' Αθήνας αναμένεται να δώσει και η πολιτική συντάκτρια Αννέτα Καββαδία. Η Κερκυραία δημοσιογράφος, καλύπτει επί 23 χρόνια το ρεπορτάζ της Αριστεράς, και βρίσκεται (όπως και οι υπόλοιποι) εν αναμονή των αποφάσεων της Κεντρικής Επιτροπής.

Οι οχτώ δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

4. Γιώργος Κυρίτσης

Στα ονόματα των υποψηφίων που… κυκλοφορούν περιλαμβάνεται και αυτό του δημοσιογράφου Γιώργου Κυρίτση. Εξαρχειώτης με καταγωγή από την Ήπειρο και την Αχαΐα. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Αυγή και από το 2007 στο «Κόκκινο».

Οι οχτώ δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

5. Χρήστος Γιαννούλης

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Χρήστος Γιαννούλης κουβαλάει τα «παράσημα» της αντίστασης στο «λουκέτο» της ΕΡΤ – υπόθεση που σήκωσε πολύ ψηλά ο ΣΥΡΙΖΑ-και όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφιος στην Κατερίνη.

Οι οχτώ δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 5

6. Νάσος Αθανασίου

Εκ νέου υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής θα είναι ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου που δημοσιογραφεί από είκοσι χρονών και έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Έθνος, Καθημερινή και Ελεύθερος Τύπος.

Οι οχτώ δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 6

7. Γιώργος Βαρεμένος

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος. Μάλιστα, κατά το παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Φοιτητών της Αθήνας κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στη Νομική.

Οι οχτώ δημοσιογράφοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 7

8. Στάθης Σταυρόπουλος

Ο σκιτσογράφος της Realnews και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ το 2012 Στάθης Σταυρόπουλος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί κατ’ εξοχήν για το Επικρατείας. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο ίδιος στις κατ ’ιδίαν συνομιλίες του δεν επιβεβαιώνει τις φήμες, ωστόσο το όνομά του ακούγεται όλο και πιο έντονα στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου.

ΣΤΕΛΛΑ Α. ΓΚΑΝΤΩΝΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ