Έρχεται τοTerra Nova του Spielberg και η παράκρουση ξεκινά (βίντεο) - iefimerida.gr

Έρχεται τοTerra Nova του Spielberg και η παράκρουση ξεκινά (βίντεο)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει καν ξεκινήσει η προβολή του, αφού η πρεμιέρα του Terra Nova έχει προγραμματιστεί για τις 26 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και για τις 3 Οκτωβρίου στην Αγγλία, αλλά οι fans έχουν ήδη αρχίσει να πληθαίνουν και να παθαίνουν παράκρουση.
Είναι η πιο ακριβή παραγωγή της χρονιάς και φέρει την υπογραφή του διάσημου Steven Spielberg ο οποίος φρόντισε να φτιάξει μια τηλεοπτική σειρά που θα τα έχει όλα: δράση, έρωτες και δεινόσαυρους, καθώς το Terra Nova θα μας μεταφέρει τις περιπέτειες μιας οικογένειας που ζει στο μέλλον και συγκεκριμένα στο 2149 και ξαφνικά μεταφέρεται 85 εκατομμύρια χρόνια πίσω και βρίσκεται σε μια άγνωστη περιοχή στη προϊστορική γη.
Πρωταγωνιστής είναι ο Jason O Mara που έγινε διάσημος μέσα απόι την αμερικανική version του βρετανικού Life On Mars.
H σειρά έχει γυριστεί για λογαριασμό της FOX και εικάζεται ότι μόνο ο πιλότος κόστισε όσο το budget μιας μεσαίας χολιγουντιανής ταινίας.
Πάντως όπως και να χει το Terra Nova έχει αποκτήσει πριν καν την πρεμιέρα του αμέτρητους φαν, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι στο imdb έχει ήδη βαθμολογηθεί με 9,1 στα 10!
Εννοείται δε ότι η σειρά έχει πλέον και το δικό της site το http://www.terranovatv.net/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ