Συγκλονιστική μαρτυρία από το Norman Atlantic: «Περάσαμε το βράδυ στο χώρο για τα ζώα» [αποκλειστικά βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστική μαρτυρία από το Norman Atlantic: «Περάσαμε το βράδυ στο χώρο για τα ζώα» [αποκλειστικά βίντεο]

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ

Οι στιγμές για όσους επέβαιναν στο μοιραίο Norman Atlantic ήταν δραματικές. Οι μαρτυρίες διασωθέντων είναι συγκλονιστικές. Μια γυναίκα, που γλίτωσε από την κόλαση του φλεγόμενου σκάφους, αποκαλύπτει στον Αγγελο Μόσχοβα, δημοσιογράφο του iefimerida.gr που επέβαινε στο πλοίο Europa Cruise το οποίο έσπευσε για βοήθεια, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ενώ έχει έναν αποκαλυπτικό διάλογο με μια ακόμη διασωθείσα.

Η γυναίκα αυτή, ήταν από τις ελάχιστες που προτίμησαν να παραμείνουν στο πλοίο και την Κυριακή το βράδυ. Βρίσκονταν ήδη από τις 4 τα χαράματα της Κυριακής, οπότε ξέσπασε η πυρκαγιά, μέχρι το πρωί της Δευτέρας που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλοίο της Minoan, συμπληρώνοντας 30 περίπου ώρες στο φλεγόμενο πλοίο.

Ολες αυτές τις ώρες, βίωνε τον τρόμο: Οτι θα σκάσουν τα γεμάτα ρεζερβουάρ των φορτηγών και των ΙΧ, ότι θα ανατιναχθεί το καράβι, ότι θα πάθουν κρυοπαγήματα από τον παγωμένο αέρα που λυσσομανούσε με 9-10 μποφώρ. «Ο,τι άγγιζες έλιωνε» περιγράφει η διασωθείσα και αποκαλύπτει στο iefimerida ότι πέρασε το βράδυ της Κυριακής μαζί με άλλους 30 επιβάτες στο ειδικό δωμάτιο που έχει διαμορφωθεί για τα σκυλιά που ταξιδεύουν στο πλοίο.

Χαρακτηρίζει «σκυλοπνίχτη» το Norman Atlantic και περιγράφει εναργώς τις φρικιαστικές στιγμές από την ώρα που ξεκίνησε η περιπέτειά της.

Η κυρία που μιλά στην κάμερα του iefimerida.gr έχει έναν σπαρακτικό διάλογο με μια ακόμη διασωθείσα, η οποία περιγράφει πως παραλίγο να πέσει στη θάλασσα με τις ριπές ανέμου που σήκωνε ο έλικας του ιταλικού ελικοπτέρου που έσπευσε για να τις σώσει. Αποκαλύπτει πως κράτησε το γιό της στο «παρά πέντε» για να μην παρασυρθούν ενώ την κόρη της την έσωσε μια άλλη επιβάτις.

Παρακολουθήστε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των δύο διασωθέντων γυναικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ