Crash test για ελληνικά γιαούρτια στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Crash test για ελληνικά γιαούρτια στις ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι σημειώνει τρελές αυξήσεις πωλήσεων στις ΗΠΑ καθώς οι Αμερικανοί τρελαίνονται με την κρεμώδη υφή του και την ελαφρά ξινούτσικη γεύση του. Μάλιστα μπήκαν στον κόπο να κάνουν crash test δοκιμάζοντας όλα τα ελληνικά γιαούρτια της αμερικανικής αγοράς.

Το θέμα δημοσιεύτηκε και στην Huffington Post (και μάλιστα μπήκε και στα δημοφιλή της ημέρας) και στην ουσία αποτελεί αναδημοσίευση από ένα site γευσιγνωσίας οι συνεργάτες του οποίου δοκίμασαν όλα τα ελληνικά γιαούρτια που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ (και δεν είναι και λίγα) με κλειστά τα μάτια και ανέδειξαν νικητές της γεύσης το δικό μας ΦΑΓΕ, αλλά και μια άγνωστη στην Ελλάδα εταιρεία με το εκπληκτικό όνομα Chobani (Τσομπάνης δηλαδή), ενώ στη λίστα θα δείτε και άλλες άγνωστες εδώ εταιρείες όπως το Greek Gods Yogurt (το γιαούρτι των ελληνικών θεών!) Δείτε τα αποτελέσματα του γευστικού crash test εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ