Πέρασε η τροπολογία – Πληρώνονται οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων - iefimerida.gr

Πέρασε η τροπολογία – Πληρώνονται οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό του 1.434.100 ευρώ θα διαθέσει απευθείας στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και όχι μέσω της ΕΠΟ το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Κατ' εφαρμογή της πρόσφατης σχετικής τροπολογίας που ψηφίστηκε στην Βουλή ύστερα από πρόταση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου ήδη δέσμευσε, και αναρτά στο διαδίκτυο ανά Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, τα ποσά της απευθείας κρατικής επιχορήγησης συνολικού ύψους 1.434.100 για την ενίσχυση ποδοσφαιρικών σωματείων, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την διάθεση των ποσών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό αποτέλεσε την τεράστια κόντρα του Γιάννη Ανδριανό με τον Γιώργο Σαρρή, ο οποίος μάλιστα κατά την παραίτησή του, παρουσίασε τον συγκεκριμένο λόγο ως τον κύριο που τον οδήγησε στην απόφασή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ