Αεροσκάφος AirAsia: Ανέσυραν πτώματα πιασμένα χέρι-χέρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αεροσκάφος AirAsia: Ανέσυραν πτώματα πιασμένα χέρι-χέρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύτες του πολεμικού ναυτικού της Ινδονησίας είχαν εντοπίσει από χθες ένα μεγάλο μέρος του αεροσκάφους της AirAsia, το οποίο συνετρίβη στα θαλάσσια περιοχή της Ιάβας και με το πρώτο φως της ημέρας βούτηξαν σε βάθος 30 μέτρων αντικρίζοντας συγκλονιστικές εικόνες.

Κατάφερεαν να ανασύρουν από το βυθό άλλα επτά πτώματα, τα οποία όλα φορούσαν σωσίβιο γιλέκο γεγονός που δείχνει ότι οι επιβάτες της μοιραίας πτήσης γνώριζαν ότι το αεροπλάνο θα πέσει. Δύο από τους άτυχους επιβάτες μάλιστα βρέθηκαν να επιπλέουν πιασμένοι χέρι-χέρι, μια εικόνα που συγκλόνισε τους διασώστες.

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο ότι το αεροπλάνο δεν εξερράγη στον αέρα αφού όλοι επιβάτες φορούσαν τα ρούχα τους ενώ τα περισσότερα από τα πτώματα είχαν προλάβει να βάλουν τα σωσίβια γιλέκα.

Αεροσκάφος AirAsia: Ανέσυραν πτώματα πιασμένα χέρι-χέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αεροσκάφος AirAsia: Ανέσυραν πτώματα πιασμένα χέρι-χέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αεροσκάφος AirAsia: Ανέσυραν πτώματα πιασμένα χέρι-χέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος δυστύχημα νεκροί AirAsia
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ