Οι 10 ταινίες με τα περισσότερα downloads το 2014 [λίστα] - iefimerida.gr

Οι 10 ταινίες με τα περισσότερα downloads το 2014 [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κόστος του εισιτηρίου είναι μερικές φορές απαγορευτικό για πολλούς κινηματογραφόφιλους που προτιμούν να κατεβάσουν παράνομα στους υπολογιστές τους δημοφιλείς ταινίες και να τις απολαύσουν στην θαλπωρή του σπιτιού τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών είναι παραγωγές των μεγάλων χολιγουντιανών στούντιο που χάνουν έτσι σημαντικά έσοδα από τις εισπράξεις τους. Στη λίστα συνυπάρχουν ταινίες κινουμένων σχεδίων, επιστημονικής φαντασίας αλλά και δραματικές ταινίες. Η πιο δημοφιλής ταινία ήταν ο Λύκος της Γουόλ Στρίτ του Μάρτιν Σκορτσέζε, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός διεφθαρμένου χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορντ. Στην δεύτερη θέση της λίστας ακολουθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων Ψυχρά και ανάποδα ενώ την τριάδα της κορυφής συμπληρώνει το ριμέικ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Robocop.

Αναλύτικα η λίστα με τις 10 πιο δημοφιλείς ταινίες που κατέβηκαν παράνομα :

1. Ο Λύκος της Γουόλ Στρίτ
2.Ψυχρά και ανάποδα
3. RoboCop
4. Gravity
5. Χόμπιτ : Η ερημιά του Νοσφιστή
6. Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος
7. Captain America: Ο στρατιώτης του χειμώνα
8. Ηρακλής
9. X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος
10. 12 Χρόνια Σκλάβος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταινίες κατέβασμα ταινιών Κόσμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ