Ανανέωνει ο Κάτσε -Στα 2 εκατ. ευρώ το μπάτζετ μεταγραφών για ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ανανέωνει ο Κάτσε -Στα 2 εκατ. ευρώ το μπάτζετ μεταγραφών για ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτες από το «πάνω» ράφι είναι διατεθειμένος να αγοράσει ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε έγκριση για το ποσό των 2 εκ. ευρώ προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα. Πρώτος στόχος η ανανέωση με τον Κάτσε.

Ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα εργαλεία του Άγγελου Αναστασιάδη και φαίνεται ότι έχει δοθεί η εντολή στη διοίκηση για την παραμονή στο σύλλογο με ένα νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο. Οι διαπραγματεύσεις μάλιστα δείχνουν ότι δεν θα κρατήσουν πολύ αφού τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, στον Δικέφαλο του βορρά επιθυμούν την απόκτηση δύο ίσως και τριών παικτών. Το όνομα του Μπλάνκο ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ ωστόσο από την πλευρά του παίκτη δεν προκύπτει ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάτσε ΠΑΟΚ μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ