Τι λένε διασωθέντες του Norman Atlantic αποκλειστικά στο iefimerida [βίντεο]

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες στο κατάστρωμα και στο εσωτερικό του πλοίο Cruise Europa, το οποίο έσπευσε στο σημείο για να συνδράμει στις έρευνες και περισυνέλεξε 69 από τους διασωθέντες του Norman Atlantic.

Στα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε ο δημοσιογράφος του iefimerida, Αγγελος Μόσχοβας, επιβάτης του πλοίου, διακρίνονται ορισμένοι από τους διασωθέντες του Norman Atlantic μόλις έφθασαν στο Cruise Europa.

Κάποια βίντεο καταγράφουν ορισμένους από τους διασωθέντες εξαντλημένους και βρεγμένους να καταφθάνουν στο Cruise Europa. Εκεί τα μέλη του πληρώματος τους καλύπτον με κουβέρτες και τους οδηγούν στο εσωτερικό για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ενας ηλικωμένος κύριος εξηγεί πως ήταν πολλή ώρα με σωσίβια πάνω στο Norman Atlantic, ενώ, ο αναφέρει πως στο πλοίο μέσα υπήρχε ο φόβος πως το πλοίο θα εκραγεί ολόκληρο.

Σε ένα άλλο βίντεο ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής αναφέρει πως εκείνος, η γυναίκα και το μικρό του παιδί ήταν οι πρώτοι που διασώθηκαν από το Norman Atlantic.

Σε ένα από τα βίντεο μιλάει ένα 12χρονο παιδί από την Ιταλία, ο οποίος, αναφέρει ότι είναι στο Cruise Europa με τη μητέρα του, ωστόσο, ο πατέρας του είναι ακόμη στο Norman Atlantic.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ