Αποκλειστικό: Συγκλονίζει η μητέρα που σώθηκε από το Norman Atlantic και ψάχνει τα παιδιά και το σύζυγό της [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποκλειστικό: Συγκλονίζει η μητέρα που σώθηκε από το Norman Atlantic και ψάχνει τα παιδιά και το σύζυγό της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπαρακτικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο δημοσιογράφος του iefimerida Αγγελος Μόσχοβας κατά τη διάρκεια της διάσωσης των επιβαινόντων του Norman Atlantic με μία μητέρα να αναζητάει τα παιδιά της και τον σύζυγό της.

Η ίδια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο super puma στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών και μόλις έφτασε εκεί άρχισε απεγνωσμένα να αναζητά τα δύο της παιδιά, αλλά και το σύζυγό της. Επειτα από μερικά φρικτά λεπτά αγωνίας κατάφερε να εντοπίσει το μεγαλύτερο παιδί της, ένα εξάχρονο κοριτσάκι, αλλά συνέχισε με πανικό να ψάχνει τα άλλα δύο μέλη της οικογένειάς της, καθώς κάθε ένας τους είχε μεταφερθεί ξεχωριστά με ελικόπτερο, στα πλοία που υποδέχονταν τους διασωθέντες.

Τελικά μετά από λίγο η γυναίκα, μία Ελληνίδα που μένει στην Κέρκυρα και ταξίδευε με την οικογένειά της στην Ιταλία για να πάνε για σκι, κατάφερε να επικοινωνήσει με έναν δικό της άνθρωπο που είχε μιλήσει ήδη με το σύζυγό της. Μόνο όταν τη διαβεβαίωσαν ότι τόσο ο σύζυγός της, όσο και το μικρότερο παιδί της είχαν διασωθεί, κατάφερε εκείνη να ηρεμήσει και ξέσπασε σε κλάματα ανακουφισμένη με τα καλά νέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ