Νέα εφαρμογή των ΕΛΤΑ για την εκτύπωση συνοδευτικού δελτίου αποστολής - iefimerida.gr

Νέα εφαρμογή των ΕΛΤΑ για την εκτύπωση συνοδευτικού δελτίου αποστολής

Φωτογραφία: (EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα εφαρμογή εκτύπωσης συνοδευτικού δελτίου δέματος, μέσω της ιστοσελίδας τους, διαθέτουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Με την εφαρμογή αυτήν, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν τώρα να κερδίσουν χρόνο, προετοιμάζοντας και εκτυπώνοντας το "Συνοδευτικό Δελτίο του Δέματος", που θα καταθέσουν στο ταχυδρομείο, ο δε παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να ειδοποιηθεί με sms για την άφιξη και παραλαβή του δέματος.

Όπως αναφέρεται σχετικά, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διευκολύνουν τους πελάτες τους στην αποστολή δεμάτων εσωτερικού, χωρίς αντικαταβολή και διαθέτουν στην εταιρική τους ιστοσελίδα www.elta.gr, τη νέα επιλογή «Θέλω να Εκτυπώσω Συνοδευτικό Δελτίο Δέματος».

Ο χρήστης της εφαρμογής, αφού συμπληρώσει τα κατάλληλα πεδία, θα εκτυπώσει σε σελίδα Α4 το Συνοδευτικό Δελτίο Δέματος και θα το καταθέσει, μαζί με το δέμα του, στο κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ. Παράλληλα, εφόσον καταχωρήσει και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη, αυτός ειδοποιείται με γραπτό μήνυμα για την άφιξη και την παραλαβή του δέματος από το κατάστημα ΕΛΤΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΤΑ δέματα Ηλεκτρονική εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ