Πόσες άδειες ταξί ανακαλέσατε κύριοι Περιφερειάρχες; - iefimerida.gr

Πόσες άδειες ταξί ανακαλέσατε κύριοι Περιφερειάρχες;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάδι στη φωτιά της σκληρής αντιπαράθεσή του με τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι από το πρωί βρίσκονται σε 48ωρη απεργία, ρίχνει το υπουργείο Υποδομών. Με νεότερο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Α. Μπουρδάρα, προς τους Περιφερειάρχες, ζητείται η ενημέρωση του υπουργείου αναφορικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για τις διοικητικές κυρώσεις κατάληψης εθνικών κ.λπ. οδών από ιδιοκτήτες ταξί.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Ραγκούσης στην εγκύκλιό που είχε αποστείλει στους περιφερειάρχες την 1η Αυγούστου, ζητούσε να τηρηθούν οι σχετικές διατάξεις του ΚΟΚ, βάσει των αναφορών που είχαν συντάξει οι αστυνομικές αρχές κατά τις θερινές κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών.

Ιδιαίτερη αναφορά είχε γίνει από το υπουργείο στο άρθρο 34 του ΚΟΚ όπου προβλέπεται πως σε περίπτωση κατάληψης δρόμων και «με πράξη του οικείου νομάρχη μετά από προηγούμενη ακρόαση αυτού σε βάρος του οποίου λαμβάνεται το μέτρο, ανακαλείται για ένα (1) έτος και σε περίπτωση υποτροπής, οριστικά, αν πρόκειται για όχημα δημόσιας χρήσης, το δικαίωμα κυκλοφορίας αυτού ως δημόσιας χρήσης, διατασσομένης συγχρόνως της αφαίρεσης των στοιχείων κυκλοφορίας του οχήματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ