«Κίτρινος συναγερμός» για ακραία καιρικά φαινόμενα στην Βουλγαρία - iefimerida.gr

«Κίτρινος συναγερμός» για ακραία καιρικά φαινόμενα στην Βουλγαρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ακραία καιρικά φαινόμενα θα έρθει αντιμέτωπη τις επόμενες μέρες η Βουλγαρία, ενώ σε «κίτρινο συναγερμό» βρίσκονται οι υπηρεσίες της.

Ισχυροί άνεμοι αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετά τμήματα της ανατολικής και βόρειας Βουλγαρίας, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Ύστερα από μια ασυνήθιστα θερμή περίοδο, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ο υδράργυρος έπεσε κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες, με το κρύο να είναι ιδιαίτερα τσουχτερό.

Η ιστοσελίδα του πρακτορείου ειδήσεων της Σόφιας «Novinite» αναφέρει ότι η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει νέα πτώση τις επόμενες ημέρες και να φτάσει τους -15 βαθμούς Κελσίου σε συγκεκριμένες περιοχές -στα βορειοδυτικά- την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ενώ οι αρμόδιες βουλγαρικές αρχές προειδοποιούν τους ορειβάτες για την επικείμενη κακοκαιρία και συνιστούν την αποφυγή εξορμήσεων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ