Πύραυλοι του Καντάφι στόχευαν την Τρίπολη - iefimerida.gr

Πύραυλοι του Καντάφι στόχευαν την Τρίπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντικαθεστωτικά στρατεύματα της Λιβύης υποστηρίζουν ότι έχουν πλέον στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο συνταγματάρχης Καντάφι σχεδίαζε να επιτεθεί με πυραύλους στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου Sky News, οι αντάρτες ανακάλυψαν μόλις 9,5 χλμ από την Τρίπολη, τέσσερις πυραύλους Κρουζ, τους οποίους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του Καντάφι όταν έπεσε το καθεστώς. Οι πύραυλοι αυτοί που οπλίζονται σε μόλις πέντε λεπτά, ήταν στραμμένοι προς το κέντρο της Τρίπολης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου 2 μήνες, ο ειδικός αντιπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου για τις χώρες της Αφρικής προειδοποίησε ότι είχε πληροφορίες πως ο συνταγματάρχης Καντάφι σχεδίαζε να ανατινάξει Τρίπολη με πυραύλους, αν έπεφτε στα χέρια των εχθρών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ