Βόρεια Κορέα για Ομπάμα: Πίθηκος σε τροπικό δάσος ο Ομπάμα

Τελικά το «The Interview» προβλήθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ, αλλά η Βόρεια Κορέα δεν το... βάζει κάτω.

Μέσω ανακοίνωση της (αποδίδεται στην Εθνική Επιτροπή Αμυνας) στο Κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων καταγγέλεται η προβολή της ταινίας και χαρακτηρίζεται ο Μπάρακ Ομπάμα ως ο «επικεφαλής ένοχος».
Και αυτό διότι με την δημόσια τοποθέτηση του, ανάγκασε επί της ουσίας την «Sony Pictures» να δώσει την ταινία σε περίπου 300 αίθουσες. Μάλιστα, υπάρχει καταγγελία εις βάρος των ΗΠΑ που κατηγόρησαν τη χώρα για την επίθεση χάκερ στην εταιρεία παραγωγής νωρίτερα αυτόν τον μήνα την Βόρεια Κορέα.

«Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι πάντα απρόσεκτος στα λόγια και τις πράξεις, όπως ένας πίθηκος μέσα σε ένα τροπικό δάσος», τονίζει η Εθνική Επιτροπή Αμυνας της Βόρειας Κορέας κατηγορώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι ώθησε τις κινηματογραφικές αίθουσες να προβάλουν την ταινία ανήμερα τα Χριστούγεννα. «Ο Ομπάμα θα ήταν καλύτερα να ωθούσε τον εαυτό του να καθαρίσει όλες τις φαύλες δραστηριότητες που οι ΗΠΑ έχουν διαπράξει εξαιτίας της εχθρικής πολιτικής τους απέναντι (στη Βόρεια Κορέα), εάν ο ίδιος επιθυμεί ειρήνη στο αμερικανικό έδαφος. Τότε όλα θα πάνε καλά» προσθέτει.

«Εάν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να είναι αλαζονικές, δεσποτικές και να χρησιμοποιούν γκανγκστερικές πρακτικές παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις (της Βόρειας Κορέας), θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι οι αποτυχημένες πολιτικές τους ενέργειες θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε θανατηφόρα πλήγματα» δήλωσε εκπρόσωπος σύμφωνα με το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων «KCNA».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ