Ο Καλτσάς στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι – Ματιές (και) σε Ταυλαρίδη - iefimerida.gr

Ο Καλτσάς στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι – Ματιές (και) σε Ταυλαρίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις αρχές του νέου έτους αναμένονται οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Νίκου Καλτσά στον Παναθηναϊκό (το καλοκαίρι του 2015), την ώρα που αναζητά και έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Για τον 24χρονο δεξιοπόδαρο επιθετικό ενδιαφέρθηκαν, επίσης, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δίχως τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη έπαιξε το γεγονός ότι ο Γιάννης Αναστασίου δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά για να αναδείξουν το ταλέντο τους, κάτι που θέλει πολύ ο παίκτης της Βέροιας.

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη που ανήκει στον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του έμπειρου στόπερ, ενώ ο Ρισβάνης πάει στον Πανιώνιο δανεικός. Ανοιχτό, παράλληλα, παραμένει το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ο Ουρουγουανός αμυντικός Γκιγέρμο Ροντρίγκες βρίσκεται ψηλά στην λίστα του «τριφυλλιού» και ρόλο στην υπόθεση ενδέχεται να παίξει και ο Σίλντενφελντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ