Εσοδα ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την ταινία «Τhe interview» την πρώτη μέρα προβολής - iefimerida.gr

Εσοδα ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την ταινία «Τhe interview» την πρώτη μέρα προβολής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φαρσοκωμωδία με θέμα την δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν κατέγραψε έσοδα που ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο δολάρια στην προβολή τηςτην 25η Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το στούντιο σήμερα.

Το φιλμ, με προϋπολογισμό $44 εκατ., είχε αρχικά αποσυρθεί αφού μεγάλες αλυσίδες κινηματογραφικών αιθουσών αποφάσισαν να ακυρώσουν την προβολή του για λόγους ασφαλείας. Τελικά προβλήθηκε σε 320 μικρές και μεσαίες αίθουσες στις ΗΠΑ δηλαδή στο 10% των αιθουσών όπου σχεδιαζόταν να προβληθεί αρχικά.

Την «ευγνωμοσύνη του» στο κοινό εξέφρασε σε μια ανακοίνωσή του ο Ρόρι Μπρούερ, ο πρόεδρος της διεύθυνσης διανομής της Sony.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Boxoffice.com το φιλμ αυτό αναμενόταν να έχει έσοδα $20 εκατ. εάν προβαλλόταν στις αίθουσες που προγραμματιζόταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sony The Interview Βόρειος Κορέα ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ