Φρίκη: Στρατιωτικός πυροβόλησε πεντάχρονο Παλαιστίνιο στο μάτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Φρίκη: Στρατιωτικός πυροβόλησε πεντάχρονο Παλαιστίνιο στο μάτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο διακομίστηκε σε νοσοκομείο της ανατολικής Ιερουσαλήμ ένας πεντάχρονος Παλαιστίνιος.

Το αγόρι φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμούς με πλαστική σφαίρα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάτι από Ισραηλινό στρατιωτικό.

Όπως κατήγγειλε η οικογένεια του, το περιστατικό σημειώθηκε, όταν ο πεντάχρονος Muhammad Jamal Ubeid έβγαινε από το σχολικό λεωφορείο που τον μετέφερε στο σπίτι του, στην περιοχή al-Issawiya. «Ένας Ισραηλινός στρατιωτικός έριξε μια μαύρη πλαστική σφαίρα και χτύπησε το παιδί από μικρή απόσταση» είπε ο θείος του θύματος στο πρακτορείο Ma'an News.

Το παιδί διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Hadassah στο Mount Scopus, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 5χρονος είχε υποστεί κάταγμα σε ένα κόκαλο που βρίσκεται κάτω από το μάτι του και αποφάσισαν να τον υποβάλουν σε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία της Ιερουσαλήμ επισήμανε σε ανακοίνωσή της πως οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν μέσα ελέγχου για τις ταραχές που είχαν ξεσπάσει. Δεν επιβεβαιώνουν ωστόσο πως ο 5χρονος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Αποό την πλευρά του, ο θείος του Muhmmad διέψευσε πως υπήρχαν συγκρούσεις στην περιοχή μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών κατά τη στιγμή του πυροβολισμού.

Ο Muhammad είναι το δεύτερο παιδί της περιοχής που φέρει τραύμα από σφαίρα στο πάνω μέρος του σώματός του, κάτι που απαγορεύεται από τους κανόνες της αστυνομίας.

Φρίκη: Στρατιωτικός πυροβόλησε πεντάχρονο Παλαιστίνιο στο μάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Φρίκη: Στρατιωτικός πυροβόλησε πεντάχρονο Παλαιστίνιο στο μάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Φρίκη: Στρατιωτικός πυροβόλησε πεντάχρονο Παλαιστίνιο στο μάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ