Παραμένει πρόεδρος του ΟΑΚΑ ο Γαλακτόπουλος - iefimerida.gr

Παραμένει πρόεδρος του ΟΑΚΑ ο Γαλακτόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος θα είναι ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ) και για την επόμενη διετία. Ως Αντιπρόεδρος ορίσθηκε ο Αλέκος Κόκκαλης και ως Γραμματέας ο Άγγελος Παπανικολάου.

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή για μένα να είμαι για μια ακόμα διετία στην θέση του Προέδρου στο ΟΑΚΑ. Ευχαριστώ όλους όσους αναγνώρισαν το έργο μας στην προηγούμενη θητεία και επέλεξαν να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους διαψεύσουμε», ήταν τα λόγια του Ολυμπιονίκη Πέτρου Γαλακτόπουλου που συμπλήρωσε «Επιδίωξή μας είναι το ΟΑΚΑ να βρεθεί στην θέση που του αξίζει. Να συνεχίσει να φιλοξενεί με απόλυτη επιτυχία μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, να φιλοξενεί σπουδαίες εκδηλώσεις και event και από άλλους χώρους και να φέρει κοντά του τη νεολαία αλλά και κάθε ξένο επισκέπτη της Αθήνας. Βέβαια δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στην δημιουργία του Μουσείου Ελλήνων Ολυμπιονικών που θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο 2015 θα μπει στην τελική ευθεία υλοποίησής του».

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ, όπως αυτά δόθηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανό και δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 809, 18 Δεκεμβρίου 2014), είναι:

Γαλακτόπουλος Πέτρος και αναπληρώτρια Πετράκου Ευαγγελία

Κόκκαλης Αλέκος και αναπληρωτής Κατσιμπούρας Ηλίας

Παπανικολάου Άγγελος και αναπληρωτής Μαρκόπουλος Γιώργος

Πουλάκης Πέτρος και αναπληρωτής Ρωμανός Ευάγγελος

Μπακουλοπούλου Κυριακούλα και αναπληρωτής Ιατρούδης Παναγιώτης

Πνευματίκας Αθανάσιος και αναπληρωτής Διακογιάννης Πέτρος

Συναδινός Πέτρος και αναπληρωτής Σταματόπουλος Ιωάννης

Αλικάκος Γεώργιος και αναπληρωτής Τερζής Αθανάσιος

Πατούλης Γεώργιος και αναπληρωτής Σταθούλης Σπυρίδωνας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ