Χαροπαλεύει ο γιος του Μπράιαν Φέρι μετά από τροχαίο

Ο γιος του τραγουδιστή Μπράιαν Φέρι φέρεται να είναι στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, μετά από το οποίο έμεινε παγιδευμένος στο αυτοκίνητο του για τουλάχιστον μία ώρα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απελευθέρωσαν τον άνθρωπο, φερόμενο ως Μέρλιν Φέρι, από το όχημα μετά τη σύγκρουση στο Shropshire, το βράδυ της Δευτέρας.

Ένας άλλος από τους γιους του Μπράιαν Φέρι, ο Οτις, ευχαρίστησε τους πυροσβέστες στον πυροσβεστικό σταθμό του Γουέλινγκτον, για την απελευθέρωση του αδελφού του και τουίταρε μια εικόνα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Εγραψε στο Twitter: «Σας ευχαριστώ για που βγάλατε τον αδερφό μου ζωντανό από αυτό που μοιάζει με ένα παραμορφωμένο κουτί από κασσίτερο. Προσευχόμαστε όλοι γι' αυτόν.»

Η Πυροσβεστική υπηρεσία του Γουέλινγκτον δήλωσε ότι η επιχείρηση απελευθέρωσης ήταν εξαιρετικά δύσκολη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Δύο ασθενοφόρα, ένας νοσηλευτής, ένας γιατρός και ένα εναέριο ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο. Οπως αναφέρουν, ο Μέρλιν «είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια, τη λεκάνη, το αριστερό του χέρι και είχε ένα τραύμα στο κεφάλι. Δουλεύοντας με τους πυροσβέστες, το προσωπικό του ασθενοφόρου τον απελευθέρωσε πολύ προσεκτικά.»

Στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Μπέρμιγχαμ. Παράλληλα υπήρξε μια μικρή φωτιά στο δεύτερο αυτοκίνητο, αλλά ο οδηγός ήταν σε θέση να βγει από το όχημα, με μικροτραυματισμούς, δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ