Στο +6 ο Παναθηναϊκός από Ολυμπιακό και ΑΕΚ - iefimerida.gr

Στο +6 ο Παναθηναϊκός από Ολυμπιακό και ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο στα δύο έκανε ο Παναθηναϊκός με το επιβλητικό 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννενα, στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και βρίσκεται πλέον στο +6 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ που ακόμα δεν έχουν παίξει ούτε ένα ματς!

Από τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής, ξεχωρίζουν τα "διπλά" του Ατρόμητου και του Πανώνιου, όπως και η μεγάλη νίκη-ανατροπή του Εργοτέλη επί του ΠΑΟΚ.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο μπροστά σε περίπου 18.000 φίλους του, ο Παναθηναϊκός ήταν απολαυστικός επιθετικά με τρία γκολ (Σαριέγκι, Τοτσέ, Λέτσο), τρία δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών στο 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα που σκόραρε με τον Μπακαγιόκο.

Πέρσι ο Κώστας Μήτρογλου έβαλε και τα δυο γκολ του Πανιώνιου στο "διπλό" στο γήπεδο Χαριλάου. Το απόγευμα της Κυριακής ήταν ο χρυσός σκόρερ του Ατρόμητου στη μεγάλη νίκη (0-1) στην έδρα του (αδύναμου επιθετικά) Άρη που λόγω ανόητης αποβολής του Σολτάνι έπαιξε ένα ημίχρονο με 10 παίκτες.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας έπαιξε μονότερμα την Κέρκυρα είχε της ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω σ' έναν καταπληκτικό Γκαλίνοβιτς που κατέβασε τα ρολά. Οι Κερκυραίοι άντεξαν και με 10 παίκτες από το 66' (αποβολή Όσμαν).

Το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ αν και αγωνιζόταν στο Παγκρήτιο με 10 παίκτες από τις αρχές του β' ημιχρόνου (αποβολή Αρίας), προηγήθηκε στο 68' με τον Μπαλάφα, αλλά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση στο τέλος. Ο Εργοτέλης με Λεάλ και Μπούντιμιρ πέτυχε στα τελευταία πέντε λεπτά την ολική ανατροπή: 2-1!

Στο Αγρίνιο, σχεδόν 7.000 φίλοι του Παναιτωλικού δεν μπόρεσαν να χαρούν το πρώτο ματς της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία μετά από 34 χρόνια. Ο νεοαποκτηθείς Φινλανδός φορ Κούτσι ήταν αυτός που χάρισε μια μεγάλη νίκη στον Πανιώνιο (0-1).

H βαθμολογία

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα κάνουν επίσημο ντεμπούτο στην Ευρώπη αυτή τη βδομάδα, εναντίον της Μαρσέιγ και της Αντερλεχτ αντίστοιχα, χωρίς αγώνα πρωταθλήματος στα πόδια τους, ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Τότεναμ. Αναλυτικά το «ευρωπαϊκό» ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της εβδομάδας έχει ως εξής:

  • Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου (21:45, Mega): Ολυμπιακός-Μαρσέιγ
  • Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου (20:00, ANT1): ΠΑΟΚ-Τότεναμ
  • Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου (22:05, ANT1): Άντερλεχτ-ΑΕΚ


Πηγή: Ελευθεροτυπία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ