Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ουζουνίδης των Ανεξάρτητων Ελλήνων - iefimerida.gr

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ουζουνίδης των Ανεξάρτητων Ελλήνων

OYZOYNIDIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίνου Ουζουνίδη που ούτε λίγο ούτε πολύ δεν απέκλεισε να ψηφίσει Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αντί για το παρών που δήλωνε ως σήμερα, αν αλλάξουν τα δεδομένα μέσα από τις διαβουλεύσεις προέδρων και αρχηγών.


Μιλώντας στον BHMA 99,5 ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε για τη δική του στάση: «Από τη στιγμή που γίνονται, νομίζω, συζητήσεις σε επίπεδο προέδρων και αρχηγών των κομμάτων, το αφήνω ανοιχτό».


«Δεν θέλω να πω σήμερα έτσι και αύριο, για παράδειγμα, να έρθει μία συμφωνία μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων και επομένως να αλλάξει κάτι και να διαφοροποιηθώ κι εγώ. Με τα σημερινά δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι, έχουμε πάρει μια απόφαση. Σωστά (θα τη σεβαστώ). Αλλά νομίζω ότι γίνονται πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις και θέλω να είμαι προσεκτικός και επιφυλακτικός ως προς τη διατύπωση» δήλωσε χαρακτηριστικά

Αναφερόμενος στην υπόθεση Χαϊκάλη, εμφανίστηκε δυσαρεστημένος, λέγοντας: «Δεν μπορεί ο βουλευτής να ενημερώνεται από τον κ. Λαζόπουλο. Σε ό,τι αφορά το θέμα αυτό, το έκλεισε η Δικαιοσύνη και έχει τελειώσει, αλλά κάποια θέματα και εμένα δεν μου αρέσουν...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ