Ο Σπύρος Λυκούδης ανακοίνωσε την ένταξή του στο Ποτάμι και είπε ποια φράση του Θεοδωράκη τον έπεισε να το κάνει [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Σπύρος Λυκούδης ανακοίνωσε την ένταξή του στο Ποτάμι και είπε ποια φράση του Θεοδωράκη τον έπεισε να το κάνει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συνεργασία του με το Ποτάμι ανακοίνωσε ο Σπύρος Λυκούδης και οι Μεταρρυθμιστές, λέγοντας: «Αποφασίσαμε να συμπορευθούμε με το Ποτάμι όταν ακούσαμε πως "θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα"». Ανακοινώσεις γίνονται αυτή την ώρα, σε μια υπαίθρια συνέντευξη Τύπου, έξω από την Παλιά Βουλή, στη Σταδίου.

Σε μια συνέντευξη τύπου που γίνεται έξω, στα όρθια, ο Σπύρος Λυκούδης τόνισε: «Συμπλέουμε με το Ποτάμι. Ο φορέας που θα πάμε στις εκλογές θα είναι το Ποτάμι».Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε πως τον Σπύρο Λυκούδη δεν τον απασχολεί τι καρέκλες θα πάρει εκείνος και οι Μεταρρυθμιστές». Αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι Μεταρρυθμιστές θα είναι στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού και θα βοηθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους.

Ο Σπύρος Λυκούδης ανακοίνωσε την ένταξή του στο Ποτάμι και είπε ποια φράση του Θεοδωράκη τον έπεισε να το κάνει [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Στόχος, ανέφερε ο Σπύρος Λυκούδης είναι να διαμορφωθεί μια ισχυρή δύναμη που θα ισσοροπήσει την πολιτική ζωή του τόπου ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε το Ποτάμι ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση πως το Ποτάμι δεν θα δημιουργεί από τη δημιουργία άλλων κινημάτων ή κομμάτων αναφερόμενος προφανώς στη πιθανολογούμενη δημουργία κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο αρχηγός του Ποταμιού τόνισε με νόημα ότι ο Σπύρος Λυκούδης εκπροσωπεί την Αριστερά που επαναστατεί με λόγο, την αριστερά του Παπαγιαννάκη και του Κύρκου. Aπαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Σπύρος Λυκούδης τόνισε πως δεν έκανε ποτέ συζήτησημε το ΠΑΣΟΚ για συνεργασία ενόψει εκλογών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 12 στο χώρο της υπαίθριας συνέντευξης Τύπου, συνοδευόταν από τον μαυροντυμένο Σπύρο Λυκούδη ενώ εκεί βρισκόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και ο Πέτρος Τατσόπουλος. Τη συνέντευξη παρακολούθησαν επίσης ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ. Εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των φωτογράφων, δημοσιογράφων και κάμεραμαν στο σημείο.

Ο Σπύρος Λυκούδης ανακοίνωσε την ένταξή του στο Ποτάμι και είπε ποια φράση του Θεοδωράκη τον έπεισε να το κάνει [εικόνα] | iefimerida.gr 1

To iefimerida.gr θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη από το σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ