«Σαφάρι» στον Παναθηναϊκό για κεντρικό αμυντικό – Ο προβληματισμός του Αναστασίου

Τα πολλά αμυντικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και η... τρύπα στο κέντρο της άμυνας, δημιουργούν ανάγκες για άμεση ενίσχυση.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει άμεσα στόπερ και οι ιθύνοντες της ομάδας είναι στο... τρέξιμο. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή για να αποκτηθεί ο ιδανικός με τα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια που έχουν τεθεί και ο Τάκης Φύσσας με τον Λεωνίδα Βόκολο «σκανάρουν» την λίστα.

Βασικό θέμα συζήτησης ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αναζητείται εδώ και καιρό από τους «πράσινους». Η κατάσταση δείχνει να έχει περιπλεχθεί. Από τους πέντε υποψήφιους φαίνεται να υπάρχουν σοβαρά εμπόδια για τις τρεις δημοσιοποιημένες περιπτώσεις. Ο Στάνκοβιτς προτιμάει τη Μπέτις απορρίπτοντας ως χαμηλή την προσφορά του Παναθηναϊκού. Ο Χουάνμα της Νουμάνθια απογοήτευσε τον Βόκολο στον αγώνα που τον παρακολούθησε το περασμένο Σάββατο. Ο Ροντρίγκες της Βερόνα λογίζεται πλέον βασικός στον ιταλικό σύλλογο και για να παραχωρηθεί θα πρέπει οι «πράσινοι» να δαπανήσουν αρκετά χρήματα.

Ο Βόκολος αναμένεται σύντομα να ταξιδέψει εκ νέου στο εξωτερικό και ο Αναστασίου προβληματίζεται διότι οι μέρες περνούν και ο στόχος να είναι στην ομάδα ο νέος στόπερ τις πρώτες μέρες του 2015... απομακρύνεται και τα δύσκολα και απαιτητικά ματς σε Super League και Κύπελλο πλησιάζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ