«Σαφάρι» στον Παναθηναϊκό για κεντρικό αμυντικό – Ο προβληματισμός του Αναστασίου - iefimerida.gr

«Σαφάρι» στον Παναθηναϊκό για κεντρικό αμυντικό – Ο προβληματισμός του Αναστασίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πολλά αμυντικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και η... τρύπα στο κέντρο της άμυνας, δημιουργούν ανάγκες για άμεση ενίσχυση.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει άμεσα στόπερ και οι ιθύνοντες της ομάδας είναι στο... τρέξιμο. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή για να αποκτηθεί ο ιδανικός με τα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια που έχουν τεθεί και ο Τάκης Φύσσας με τον Λεωνίδα Βόκολο «σκανάρουν» την λίστα.

Βασικό θέμα συζήτησης ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αναζητείται εδώ και καιρό από τους «πράσινους». Η κατάσταση δείχνει να έχει περιπλεχθεί. Από τους πέντε υποψήφιους φαίνεται να υπάρχουν σοβαρά εμπόδια για τις τρεις δημοσιοποιημένες περιπτώσεις. Ο Στάνκοβιτς προτιμάει τη Μπέτις απορρίπτοντας ως χαμηλή την προσφορά του Παναθηναϊκού. Ο Χουάνμα της Νουμάνθια απογοήτευσε τον Βόκολο στον αγώνα που τον παρακολούθησε το περασμένο Σάββατο. Ο Ροντρίγκες της Βερόνα λογίζεται πλέον βασικός στον ιταλικό σύλλογο και για να παραχωρηθεί θα πρέπει οι «πράσινοι» να δαπανήσουν αρκετά χρήματα.

Ο Βόκολος αναμένεται σύντομα να ταξιδέψει εκ νέου στο εξωτερικό και ο Αναστασίου προβληματίζεται διότι οι μέρες περνούν και ο στόχος να είναι στην ομάδα ο νέος στόπερ τις πρώτες μέρες του 2015... απομακρύνεται και τα δύσκολα και απαιτητικά ματς σε Super League και Κύπελλο πλησιάζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ