Ο Ερντογάν τα έβαλε με τα αντισυλληπτικά: Είναι προδοσία, 1-2 παιδιά δεν φτάνουν - iefimerida.gr

Ο Ερντογάν τα έβαλε με τα αντισυλληπτικά: Είναι προδοσία, 1-2 παιδιά δεν φτάνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα μπορούσε να κάνει μία απλή πρόποση, για το ευτυχές ζεύγος που μόλις είχε ενώσει τις ζωές του. Αντίθετα, ο Ταγίπ Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία- παρότι καλεσμένος σε γάμο- να βγάλει έναν ακόμη πύρινο λόγο. Και αυτή τη φορά μπήκε στο στόχαστρό του μέχρι και η αντισύλληψη!

Ο Ερντογάν δεν δίστασε να χαρακτηρίσει προδοσία τη χρήση των αντισυλληπτικών χαπιών, καθώς μπαίνουν εμπόδιο στη φιλοδοξία της Τουρκίας για «άνθηση» του γένους. Και όλα αυτά τα είπε απευθυνόμενος στο γαμπρό και τη νύφη, στο γάμο του γιου του επιχειρηματία Μουσταφά Κεφέλι, εκ των κοντινών συμμάχων του προέδρου της Τουρκίας.

«Ενα ή δύο παιδιά δεν είναι αρκετά. Για να γίνει το έθνος μας πιο δυνατό, χρειαζόμαστε πιο δυναμικό και νεότερο πληθυσμό. Το χρειαζόμαστε αυτό για να ανεβάσουμε την Τουρκία στο ανώτερο επίπεδο του σύγχρονου πολιτισμού», είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στους νεόνυμφους.

«Σε αυτή τη χώρα, οι αντίπαλοι έχουν εμπλακεί στην προδοσία του ελέγχου των γεννήσεων για χρόνια και στοχεύουν να στερέψει τη γενιά μας. Ενα παιδί σημαίνει μοναξιά, δύο αντιπαλότητα, τρία ισορροπία και τέσσερα είναι αφθονία. Και ο θεός θα φροντίσει τα υπόλοιπα», πρόσθεσε ο Ερντογάν, που έχει δύο γιους και δύο κόρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ανάλογα σχόλια ο πρόεδρος της Τουρκίας. Τον περασμένο μήνα είχε δηλώσει ότι κάθε Τουρκάλα πρέπει να κάνει τρία παιδιά και ότι η γυναίκα δεν είναι ίση με τον άνδρα, εξαγριώνοντας τις φεμινίστριες, ενώ έχει προτείνει να μπουν περιορισμοί στην άμβλωση, το χάπι της επόμενης ημέρας και την καισαρική τομή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ