Χώρισε το πιο περίεργο ζευγάρι του κινηματογράφου -Μετά από 13 χρόνια γάμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Χώρισε το πιο περίεργο ζευγάρι του κινηματογράφου -Μετά από 13 χρόνια γάμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμφισβήτητα, υπήρξαν το πιο περίεργο ζευγάρι του κινηματογράφου. Παρότι όμως ο ιδιόρρυθμος σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον και η εξίσου αντισυμβατική Έλενα Μπόναμ Κάρτερ έδειχναν να έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το απόλυτο ταίρι, έφτασαν στον χωρισμό.

Μετά από 13 χρόνια γάμου και αφού απέκτησαν μαζί δύο παιδιά -αλλά και συνεργάστηκαν αρκετές φορές στον κινηματογράφο- οι δυο τους χώρισαν, κάτι που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός τους στο People. Η 48χρονη ηθοποιός και ο 56χρονος σκηνοθέτης δεν είχαν παντρευτεί ποτέ, αλλά απέκτησαν μαζί έναν γιο και μία κόρη, ηλικίας 11 και 7 ετών -αντίστοιχα- σήμερα.

Χώρισε το πιο περίεργο ζευγάρι του κινηματογράφου -Μετά από 13 χρόνια γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Χώρισε το πιο περίεργο ζευγάρι του κινηματογράφου -Μετά από 13 χρόνια γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι δυο τους «χώρισαν φιλικά νωρίτερα φέτος και παραμένουν φίλοι, ενώ μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους», είπε ο εκπρόσωπός τους, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να δείξουν διακριτικότητα.



Ο Μπάρτον και η Μπόναμ Κάρτερ γνωρίστηκαν το 2001, όταν εκείνος τη σκηνοθετούσε στον «Πλανήτη των πιθήκων». Δούλεψαν ξανά μαζί στην ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» το 2005, στο «Sweeny Todd» το 2007, στην «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» το 2010 και στο «Dark Shadows» το 2012. Παρότι όμως είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές, εκείνος είχε παραδεχθεί ότι η συνύπαρξή τους στο πλατό ήταν εκρηκτική.

Χώρισε το πιο περίεργο ζευγάρι του κινηματογράφου -Μετά από 13 χρόνια γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Χώρισε το πιο περίεργο ζευγάρι του κινηματογράφου -Μετά από 13 χρόνια γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Χώρισε το πιο περίεργο ζευγάρι του κινηματογράφου -Μετά από 13 χρόνια γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ιδιαίτερες προσωπικότητες και οι δύο, είχαν μία εξίσου περίεργη σχέση, καθώς ζούσαν σε δύο ξεχωριστά σπίτια, που είχαν ένα κοινό δωμάτιο.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ