Οσα ξεχώρισαν μέσα στο 2014 - Τα 25 πιο δημοφιλή βίντεο του διαδικτύου [βίντεο] - iefimerida.gr

Οσα ξεχώρισαν μέσα στο 2014 - Τα 25 πιο δημοφιλή βίντεο του διαδικτύου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Ανάμεσα στα εκατομμύρια βίντεο που αναρτήθηκαν σε διάφορους χώρους του διαδικτύου, κάποια είχαν μεγαλύτερη απήχηση. Επικές στιγμές που ευτυχώς σώθηκαν μέσω του φακού, τραβάνε τις εντυπώσεις και προσφέρουν υλικό για απίστευτο γέλιο.

Στην καλύτερη πεντάδα για το 2014 βρίσκονται πέντε μοναδικά βίντεο. Μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα της διάρκειας τους, εξελίσσονται σκηνές που μπορούν να μείνουν ανεξίτηλες στις μνήμες όσων τα δουν. Για αυτό άλλωστε έγιναν και τόσο δημοφιλή.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η συγκινητική ιστορία ενός ηλικιωμένου ανθρώπου που μαθαίνει πως θα αποκτήσει εγγονάκι. Η αντίδραση του, όταν μαθαίνει τα ευχάριστα νέα, χαρίζει ένα ασυναίσθητο χαμόγελο σε όποιον δει το βίντεο. Μια θέση πιο πάνω είναι το βίντεο που παρουσιάζει την πρώτη εμπειρία ενός μικρού κοριτσιού με την βροχή. Βλέποντας τις σταγόνες να πέφτουν από τον ουρανό, το μικρό παιδί τρελαίνεται από την χαρά του. Οι αντίδραση του ήταν αρκετή για να «αγαπηθεί» από τους χρήστες του διαδικτύου.

Η κάμερα GoPro που πέφτει από τεράστιο ύψος, βρίσκεται στην τρίτη θέση των δημοφιλέστερων βίντεο. Ενα βήμα πριν από την κορυφή είναι η διάσωση ενός μωρού από τα δόντια ενός μανιασμένου σκύλου. Πάνω που ο σκύλος αρπάζει το μικρόσωμο παιδί, σαν φύλακας άγγελος εμφανίζεται μια γάτα για να διώξει τον... αιώνιο εχθρό της.

Στην κορυφή βρίσκεται ένα πραγματικά απίθανα βίντεο. Ενας νεαρός προσπαθεί να βγάλει selfie την ώρα που ένα τρένο περνάει και τον χτυπάει. Ολη η σκηνή καταγράφεται στην κάμερα, με τον πρωταγωνιστή να μην καταλαβαίνει τίποτα και να συνεχίζει να μιλάει ενθουσιασμένος.

Δείτε τα 25 δημοφιλέστερα βίντεο για το 2014:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοφιλή βίντεο 2014 διαδίκτυο γέλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ