Δεν ξανάγινε: Δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ μπροστά από τόνους φλεγόμενων ναρκωτικών και μαστουρώνει [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεν ξανάγινε: Δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ μπροστά από τόνους φλεγόμενων ναρκωτικών και μαστουρώνει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δουλειά ενός ανταποκριτή δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται από τις οθόνες των καναλιών. Σε αρκετές περιπτώσεις... προκύπτουν απρόοπτα που δυσκολεύουν το ρεπορτάζ. Αλλες φορές επικίνδυνα και άλλες φορές απλά... ξεκαρδιστικά.

Ο Quentin Sommerville είναι ένας πολύ έμπειρος ρεπόρτερ του Βρετανικού καναλιού BBC. Ακόμα και οι... καλύτεροι όμως έχουν τις άτυχες στιγμές τους. Βρισκόμενος μπροστά από ένα τεράστιο φλεγόμενο σωρό από όπιο, ηρωίνη και χασίς, ο δημοσιογράφος ξεκινάει με απόλυτη σοβαρότητα το ρεπορτάζ του.

Προτού προλάβει όμως να ολοκληρώσει την πρώτη του πρόταση, οι αναθυμιάσεις από το... κοκτέιλ ναρκωτικών τον εμποδίζουν να συνεχίσει. Η διάθεση του αρχίζει να ανεβαίνει, ξεσπάει σε λυγμούς και δεν μπορεί να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση. Οσες φορές και να προσπαθήσει, δεν καταφέρνει να κοντρολάρει το γέλιο του.

Την ώρα που ο Quentin Sommerville δεν μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια, ο κάμεραμαν του παραμένει σοβαρός. Οχι όμως για πολύ, αφού ο... μαγικός καπνός έρχεται και στα δικά του ρουθούνια. Το ρεπορτάζ είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί, με τους δύο άνδρες να γελάνε μέχρι δακρύων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ