Η Γκουίνεθ Πάλτροου έφαγε «πόρτα» από τη Yahoo -Γιατί δεν ήθελαν να την προσλάβουν - iefimerida.gr

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έφαγε «πόρτα» από τη Yahoo -Γιατί δεν ήθελαν να την προσλάβουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει κερδίσει Οσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και τη γνωρίζει όλος ο πλανήτης από τις δεκάδες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει. Εχει τη δική της, επιτυχημένη εταιρεία και αξίζει εκατομμύρια. Κι όμως, όλα αυτά δεν ήταν αρκετά προκειμένου η Γκουίνεθ Πάλτροου να προσληφθεί στην Yahoo.

Η CEO της εταιρείας, Μαρίσα Μάγιερ, δεν ήθελε να προσλάβει την ηθοποιό ως συντάκτρια για διατροφικά θέματα επειδή δεν είχε αποφοιτήσει από το κολέγιο! Μάλιστα, υπέρ της Πάλτροου δεν μέτρησε πέρα από το «βάρος» του ονόματός της, ούτε καν το γεγονός ότι έχει γίνει best seller το βιβλίο μαγειρικής το οποίο είχε γράψει!

Συνεργάτες της δεν κρύβουν την εμμονή της Μάγιερ με τα πτυχία, καθώς συχνά ρωτά τους πάντες πού σπούδασαν και σύμφωνα με στέλεχος της Yahoo, αυτός ήταν και ο λόγος που έκλεισε την πόρτα στη διάσημη ηθοποιό, όπως αναφέρουν οι New York Times. Η Πάλτροου είχε εγκαταλείψει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια για να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Κατά τα φαινόμενα η Μάγιερ- που έχει μπάτσελορ και μάστερ από το Στάνφορντ αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξανακάνει τη Yahoo έναν τεχνολογικό γίγαντα τα δύο χρόνια που κρατά τα ηνία της εταιρείας- δεν δέχεται να συνεργάζεται με μη πτυχιούχους. Δηλαδή πιθανότατα δεν θα ενέκρινε την πρόσληψη του... Μπιλ Γκέιτς και του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αφού και αυτοί παράτησαν το Χάρβαρντ για να κυνηγήσουν τις ιδέες τους!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ