Σαρρής στην πόρτα της εξόδου από την ΕΠΟ – Τον... παραιτούν οι δικαστικές εξελίξεις - iefimerida.gr

Σαρρής στην πόρτα της εξόδου από την ΕΠΟ – Τον... παραιτούν οι δικαστικές εξελίξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Σαρρής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ. Κάτι που σημαίνει ότι αλλάζει άρδην το σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρότι θεωρείται κάτι αναμενόμενο μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Εξάλλου, μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ που δεν γνώριζαν τις προθέσεις του προέδρου, εκτιμούσαν πως το πιθανότερο είναι να παραιτηθεί υπό το βάρος της άσκησης ποινικών διώξεων για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», στην οποία φέρονται αναμεμιγμένα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, στελέχη της και μέλη επιτροπών της.

Πολλοί έλεγαν, επίσης, ότι για την παραίτηση Σαρρή, θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία το γεγονός ότι η πολιτεία δεν δίνει στην ΕΠΟ την κρατική επιχορήγηση για τα σωματεία. Φυσικά, υφίσταται πάντα και το σενάριο να πολιτευτεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που διεξαχθούν άμεσα εθνικές εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σαρρής ΕΠΟ πρόεδρος παραίτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ