Η απίστευτη συνάντηση της Ολγας Κεφαλογιάννη με τη διάσημη σεξολόγο δρ Ρουθ [εικόνες]

Σε διπλανό τραπέζι με την κορυφαία Αμερικανίδα σεξολόγο δρ Ρουθ Γουέστχαϊμερ βρέθηκε η Ολγα Κεφαλογιάννη το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κολωνάκι.

Η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο «Παπαδάκης», που ανήκει στη γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, και ήταν η Ελληνίδα υπουργός που πήρε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τη διάσημη Αμερικανίδα σεξολόγο, εκμεταλλευόμενη το ότι κάθονταν σε διπλανά τραπέζια.

Η δρ Ρουθ Γουέστχαϊμερ, που φιλοξενείται εδώ και μια εβδομάδα στην Αθήνα από τους διοργανωτές της «Erotic Art 2014», που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή στο στάδιο του Tae Κwon Do στο Φάληρο (η σεξολόγος μίλησε την Παρασκευή μπροστά στο κοινό), φάνηκε να γνωρίζει την κυρία Κεφαλογιάννη. Το πιο πιθανό είναι να είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων από τον συνοδό της και διοργανωτή της έκθεσης Νίκο Μαραγκόπουλο για το πρόσωπο που βρισκόταν στο διπλανό τραπέζι.


«Διοργανώσεις σαν το φεστιβάλ σας πρέπει να έχουν την αιγίδα του υπουργείου», φέρεται να είπε η κυρία Κεφαλογιάννη όταν ο κ. Μαραγκόπουλος της εξήγησε τον λόγο της επίσκεψης της δρος Ρουθ στην Ελλάδα.
«Είστε όμορφη, πολύ επικοινωνιακή και ευχάριστη», ήταν το κομπλιμέντο που εισέπραξε η υπουργός από τη διάσημη σεξολόγο, που της εξομολογήθηκε το πόσο ενθουσιασμένη είναι από την ολιγοήμερη παραμονή της στη χώρα μας. Εχοντας εντυπωσιαστεί από τις επισκέψεις της στον Ναό του Ποσειδώνα και στο Μουσείο της Ακρόπολης, η δρ Ρουθ εξέφρασε στην κυρία Κεφαλογιάννη την επιθυμία της να γνωρίσει και άλλα αξιοθέατα, ενδεχομένως σε μια δεύτερη επίσκεψή της.

Τότε η υπουργός, που δεν αφήνει τις ευκαιρίες για προβολή της χώρας στο εξωτερικό να χαθούν, την κάλεσε να επισκεφτεί την Ελλάδα και δεύτερη φορά, λίγο πριν το καλοκαίρι, προκειμένου να την ξεναγήσει στα νησιά. «Θα ήταν τιμή μου», απάντησε η σεξολόγος και η συζήτηση διακόπηκε καθώς η σενιάν ψημένη μπριζόλα της συνοδευόμενη από ένα πιάτο πεντανόστιμης ρεβιθάδας σερβιριζόταν στο τραπέζι. Για την ιστορία, η κυρία Κεφαλογιάννη προτίμησε πιο άπαχη πρωτεΐνη επιλέγοντας ψητό ψάρι, ενώ η δρ Ρουθ ολοκλήρωσε το γεύμα της με μιλφέιγ που ετοιμάστηκε επιτόπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ