Κατάθεση Χαϊκάλη: Δεν ήθελε να με δωροδοκήσει, ήθελε να με εκβιάσει ο Αποστολόπουλος- Ενα περίεργο ζευγάρι με κατέγραφε - iefimerida.gr

Κατάθεση Χαϊκάλη: Δεν ήθελε να με δωροδοκήσει, ήθελε να με εκβιάσει ο Αποστολόπουλος- Ενα περίεργο ζευγάρι με κατέγραφε

(EUROKINISSI/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστια ανατροπή στα δεδομένα για την υπόθεση με πρωταγωνιστές τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Γιώργο Αποστολόπουλο, που προκάλεσε σάλο στο πολιτικό σκηνικό τα τελευταία 24ωρα, φέρνει η κατάθεση του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Mπορεί ο ίδιος να κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας του, αλλά στον εισαγγελέα υποστήριξε πως ο στόχος δεν ήταν ο χρηματισμός του, αλλά ο εκβιασμός του, σύμφωνα με το vima.gr.

Στην κατάθεσή του, ο κ. Χαϊκάλης μιλά για ένα μυστηριώδες ζευγάρι που παρακολουθούσε τη συνάντησή του με τον κ. Αποστολόπουλο, κάτι που τον φόβισε και τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι θα υπάρξει κυριακάτικο δημοσίευμα που θα τον εξέθετε, ενώ πίστεψε ότι επρόκειτο για απόπειρα εκβιασμού.

«Στη διάρκεια της συνάντησής μου, με τον κ. Αποστολόπουλο οι συνεργάτες του κ. Καμμένου, που μαγνητοσκοπούσαν τη συνάντηση, είδαν ένα ζευγάρι να κάθεται σε διπλανό τραπέζι και καταλάβαμε ότι ήταν άνθρωποι του συνομιλητή μου που κατέγραφαν κι αυτοί τη συνάντηση. Επειτα οι συνεργάτες του κ. Καμμένου με ενημέρωσαν ότι οι ίδιοι άνθρωποι είχαν βάλει jammer (αδρανοποιητή σήματος κινητών) στο σημείο», αναφέρει στην κατάθεσή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Ετσι κατάλαβα ότι ο κ. Αποστολόπουλος δεν ήθελε να με δωροδοκήσει αλλά να με εκβιάσει, εμένα και τους ΑΝΕΛ, σαν αργυρώνητο προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Δήμα. Κι αφού δεν ήλθε στο ραντεβού και δεν μου έδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα ήμουν σίγουρος. Είχαμε φοβηθεί με τον κ. Καμμένο ότι το προϊόν της μαγνητοσκόπησης στο ραντεβού στο ξενοδοχείο από εκείνο το ζευγάρι θα παρουσιαζόταν σε κάποια κυριακάτικη εφημερίδα. Γι αυτό και σπεύσαμε κι εμείς να παρουσιάσουμε την υπόθεση».

Εντύπωση όμως προκαλεί και ο ισχυρισμός του κ. Αποστολόπουλου ότι δεν ανέφερε το όνομά του στον εισαγγελέα από την αρχή, έπειτα από συνεννόηση με δικηγόρο των ΑΝΕΛ επειδή δεν ήξερε τα πλήρη στοιχεία του και περίμενε να τον ενημερώσει μία συμβολαιογράφος που είχε τις αναφορές του για την υπόθεση του CDS. Και όλα αυτά, παρότι πρόκειται για πρόσωπο που ήταν συνεργάτης του Πάνου Καμμένου.

Ακόμη, στην κατάθεσή του ο κ. Χαϊκάλης δεν διευκρινίζει σε κανένα σημείο τίποτα για το μυστηριώδες ζευγάρι που ανέφερε ότι τον παρακολουθούσε, ούτε για το πώς έγινε αντιληπτό ότι υπήρχε αδρανοποιητής κινητών και πού ήταν αυτός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ