Χωρίς συνέπειες οι δηλώσεις Βουδούρη - Παραστατίδη - iefimerida.gr

Χωρίς συνέπειες οι δηλώσεις Βουδούρη - Παραστατίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ κακό για το τίποτα τελικά με την υπόθεση των ανεξάρτητων βουλευτών Βουδούρη και Παραστατίδη, οι οποίοι αφού έδωσαν στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής τις απαραίτητες εξηγήσεις για την ανακοίνωση τους σχετικά με όσους βουλευτές ψήφισαν «όχι» στον προϋπολογισμό και «ναι» στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Δεν έχω ζητήσει από κανέναν να με βάλει σε ψηφοδέλτιο» τόνισε ο Θεόδωρος Παραστατίδης, προσερχόμενος στην επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, με αφορμή επικρίσεις των συναδέλφων του.

«Δεν μπορούμε να συστήσουμε σε κανέναν συνάδελφο τι θα κάνει», δήλωσε ο κ. Παραστατίδης, ενώ πρόσθεσε ότι υπήρξε κακή ερμηνεία της δήλωσης. «Υπήρξε ατυχής διατύπωση» επανέλαβε.
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, που ζήτησε να μην είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παραστατίδης ανέφερε ότι σέβεται τον κ. Γλέζο και την προσφορά του.

Μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής Οδυσσέας Βουδούρης επανήλθε στο θέμα περνώντας όμως στην αντεπίθεση, και υποστηρίζοντας ότι «αυτοί που καταγγέλλουν την ύβρη ανατροφοδοτούν την ύβρη» και τους κάλεσε να ανακαλέσουν «εμείς ανακαλέσαμε ας ανακαλέσουν και αυτοί τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ