Δεν πάει στον εισαγγελέα ο Πάνος Καμμένος -Δυσαρέσκεια από τις εισαγγελικές αρχές - iefimerida.gr

Δεν πάει στον εισαγγελέα ο Πάνος Καμμένος -Δυσαρέσκεια από τις εισαγγελικές αρχές

Δεν πάει στον εισαγγελέα ο Πάνος Καμμένος (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληξη προκάλεσε στις εισαγγελικές αρχές το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ζήτησε αλλαγή του προκαθορισμένου ραντεβού του για σήμερα, προκειμένου να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις όπως του είχε ζητηθεί.

Εάν και ήταν αυτός που κατήγγειλε και έφερε στο φως την απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη, οι εισαγγελικές αρχές εξέφρασαν δυσφορία για το γεγονός ότι άλλαξε τελευταία στιγμή το ραντεβού προβάλλοντας προσχώματα. O κ. Καμμένος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καταθέσει αύριο, Δευτέρα.

Διαψεύδουν οι ΑΝΕΛ

"Με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο ζητώντας διευκρινίσεις για τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα αν και είναι συμφωνημένο για αύριο. Τα διέψευσε κατηγορηματικά και έκανε λόγο για δημοσιογραφικά επινοήματα.

Ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από την Εισαγγελία για να προσέλθει να καταθέσει. Χθες Σάββατο, νωρίς το βράδυ, του τηλεφώνησε ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ. Παναγιώτης Στάθης. Κι εκείνος του ζήτησε να πάει στην Εισαγγελία για κατάθεση και μάλιστα τον παρεκάλεσε να ενημερώσει τον κ. Παύλο Χαϊκάλη ότι κι εκείνος πρέπει να μεταβεί στην Εισαγγελία για τον ίδιο λόγο.

Σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία κανονίστηκε να πάει σήμερα Κυριακή ο κ. Χαϊκάλης και αύριο Δευτέρα ο κ. Καμμένος. Δεν υπήρξε καμία αντίρρηση.

Επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι τις τερατολογίες τους", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Τέρενς Κουϊκ.

Στον εισαγγελέα ο Χαϊκάλης

Λίγο μετά από τις 11.30 προσήλθε στην Εισαγγελία για συμπληρωματική κατάθεση ο Παύλος Χαϊκάλης. Αυτή είναι η τρίτη φορά που βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν σήμερα κι άλλοι μάρτυρες.

Το Σάββατο, στην κατάθεσή του Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο ο κ. Χαϊκάλης έχει κατονομάσει ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, αλλά όχι στις καταθέσεις του, υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ότι ο κ. Χαϊκάλης είναι εκείνος που υπέπεσε σε ατόπημα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο κ. Αποστολόπουλος, οι συναντήσεις έγιναν γιατί ο ίδιος «ήθελε να αποδείξει στον κ. Καμμένο ότι ο βουλευτής του ήταν ανέντιμος» και ότι απλά δεν πρόλαβε εκείνος να τον καταγγείλει. Επίσης, φέρεται πως ανέφερε ότι ο κ. Χαϊκάλης ήταν εκείνος που του ζητούσε χρήματα και ότι κατέγραφε και ο ίδιος τις συζητήσεις τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ