Καπερνάρος: Εμένα κανείς δεν μπορεί να με πιέσει -Θα ψηφίσω «παρών» στη δεύτερη ψηφοφορία - iefimerida.gr

Καπερνάρος: Εμένα κανείς δεν μπορεί να με πιέσει -Θα ψηφίσω «παρών» στη δεύτερη ψηφοφορία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος κατέθεσε τη δική του άποψη για τις πρόσφατες καταγγελίες Χαϊκάλη, για το αν ο ίδιος έχει δεχθεί πιέσεις, αλλά και για τις προθέσεις του στην β' ψηφοφορία.

Μιλώστας στον Real Fm είπε ότι ο ίδιος δεν επηρεάζεται απο τις καταγγελίες και δεν θα ήθελε εκλογές τώρα: "Αλλά δυστυχώς οδηγούν τη χώρα στις εκλογές". Αναφερόμενος στις καταγγελίες Χαϊκάλης είπε ότι «αυτά τα γεγονότα δηλητηριάζουν το σάπιο πολιτικό σύστημα που υπέθαλψε τόσα χρόνια η κοινωνία» και ξεκαθάρισε ότι εκείνον δεν μπορεί να τον πιέσει κανένας για το τι θα ψηφίσε και δήλωσε ότι τουλάχιστον στην δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα ψηφίσει «παρών». Τις δηλώσεις των ανεξάρτητων βουλευτών Βουδούρη και Παραστατίδη χαρακτήρισε «θλιβερές» και υποστήριξε ότι δεν είναι ανεξάρτητοι αφού συνομιλούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ