Το iefimerida.gr στο κινητό και στο tablet σας!

Μέχρι τώρα βλέπατε το iefimerida.gr με την ίδια εμφάνιση σε κάθε συσκευή: είτε υπολογιστή είτε tablet είτε smartphone. Αυτό είχε το πλεονέκτημα της ομοιόμορφης εμφάνισης παντού, αλλά ταυτόχρονα είχε και το μειονέκτημα ότι δεν ήταν πάντοτε εύκολη η ανάγνωσή του σε μικρές οθόνες. Από σήμερα αυτό αλλάζει καθώς ο αγαπημένος σας προορισμός για ειδήσεις και νέα μπαίνει επιτέλους στην εποχή της προσαρμοζόμενης εμφάνισης (responsive design).

Με απλά λόγια, responsive design σημαίνει ότι το layout της ιστοσελίδας προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης της συσκευής. Ετσι, αν επισκέπτεστε το iefimerida.gr από τον υπολογιστή σας ή από iPad θα βλέπετε το πετυχημένο design που γνωρίζετε.

Αντίθετα, αν επισκεφτείτε το site από tablet ή υπολογιστή με μικρή οθόνη θα δείτε μια προσαρμογή του layout που, κατά τη γνώμη μας, διευκολύνει την ανάγνωση. Επιπλέον, αν “μπείτε” στο iefimerida.gr από το κινητό σας το layout αλλάζει τελείως και προσαρμόζεται έτσι ώστε να βλέπετε κατευθείαν και με τον πλέον εύκολο τρόπο αυτό που σας ενδιαφέρει: τις ειδήσεις.

Καλωσήλθατε λοιπόν στο νέο iefimerida.gr, την κορυφαία εφημερίδα online.

Όπως πάντα, αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την εμφάνιση της ιστοσελίδας μπορείτε να μας στείλετε email ή απλώς γράψτε σχόλιο σε αυτή τη δημοσίευση και το τεχνικό team θα αναλάβει να το διερευνήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iefimerida responsive design κινητά tablets

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ